Ł o w i e c k i e w e z w a n i e na huczne balowanie.
Hotel Gościniec Horyzont zaprasza Brać Myśliwską
I wszystkich Sympatyków łowiectwa
Na Charytatywny Bal Karnawałowy.
08 luty 2025 godz. 19,00
w Hotelu Gościniec Horyzont
w Trojaczkowicach koło Lublina
Idea balu : Bawiąc się – pomagamy dzieciom
Akcja charytatywna – aukcje na rzecz Lubelskiego Hospicjum dla Dzieci,
zbiórka słodyczy dla dzieci z Hospicjum
Głównym patronem balu będzie tradycyjnie – Lubelskie Towarzystwo Myśliwskie.
Na stołach zagoszczą staropolskie i myśliwskie wyroby przygotowane
przez załogę kuchni Hotelu Gościniec Horyzont
pod nadzorem Szefa Kuchni MARTY SIEŃKO
Oprawę muzyczną z „przyśpiewkami myśliwskimi”
zapewni Zespół Muzyczny Free-Band
Kulinarna atrakcja wieczoru to pieczony udziec z dzika
Podtrzymując tradycje karnawałowe zapraszamy ludzi o otwartych sercach, którym nie obca jest pomoc dzieciom
na ósmą edycję
Karnawałowego Balu Charytatywnego, z którego dochód przeznaczony zostanie na wsparcie
Lubelskiego Hospicjum Dla Dzieci
Koszt biletu wynosi 290 złotych od osoby
Zapisy poprzez dokonanie wpłaty na konto: 83 1750 0012 0000 0000 2274 6758
Odbiorca: P.W. REST – ART. s.c.
z dopiskiem imienia i nazwiska uczestnika, nr telefonu.
Zapisy na bal z potwierdzeniem mailowym przelewu w terminie do 25 stycznia 2025
Kontakt za pośrednictwem poczty elektronicznej: info@gosciniechoryzont.pl
lub telefonicznie : tel. 606874589 ; 508202501
MENU NA BAL
Starter: pasztet z wątróbek a’ la „fuagra” na konfiturze z jabłek
Gorące danie:Rosół z gęsi z kluseczkami
Pieczony udziec z jelenia w sosie leśnym i surówką z modrej kapusty
z puree ziemniaczanym
Przekąski zimne
Paleta zimnych:
wędzonych i pieczonych mięs
rolad
śledzi
jajek, sałatek i serów
dodatki: dipy, pikle, pieczywo mieszane
Przekąski gorące:
Kulinarna atrakcja wieczoru to pieczony udziec z dzika
Żur myśliwski
STÓŁ MYŚLIWSKI Z DZICZYZNĄ
wędzone wyroby z dziczyzny
gorąca przekąska : bigosik myśliwski
STÓŁ STAROPOLSKI z wyrobami wiejskimi
+ gorąca przekąska : mix pierogów w różnych odsłonach
STÓŁ RYBNY stół koktajlowy z lustrem ryb wędzonych
Napoje zimne – Soki owoc /Wyroby Pepsi /Woda min. (gaz./bgaz z cytryną i miętą)
Napoje gorące- Kawa / Herbata
Stół deserowy z ciastem domowym
Trunki:
Piwo Perła
wódka 0,5l /para
Pokoje hotelowe dla uczestników Balu 190,- zł/ pokój 2 os.